ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Η εταιρία ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ Α. ΚΙΑΜΟΣ Γ. Ο.Ε. «Computer Services U-Shop Ηρακλείου» ιδρύθηκε το 1993 από τους κ. Στεφανάκη και κ. Κιάμο, καταξιωμένους στην αγορά του Ηρακλείου για την πολύχρονη πείρα και την πολύπλευρη ενασχόλησή τους με τους Η/Υ των προγραμμάτων μηχανογράφησης και τις μηχανές γραφείου. Σε έναν άνετο χώρο στην λεωφόρο 62 Μαρτύρων 20 λειτουργούμε 26 χρόνια τώρα με συνέπεια και αξιοπιστία, με στόχο πάντα την καλύτερη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Οι άριστα καταρτισμένοι πωλητές μας μπορούν να σας προτείνουν και να σας συμβουλεύσουν για την αγορά του υπολογιστή σας, του φωτοτυπικού σας, του τηλεφωνικού σας κέντρου ή της ταμειακής σας μηχανής. Επίσης οι  εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την πλήρη εξυπηρέτησή σας από την μεταφορά και την εγκατάσταση του μηχανήματός σας την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας δικτύου μέχρι και το ολοκληρωμένο service του υπολογιστή σας, του εκτυπωτή σας, του τηλεφωνικού σας κέντρου, η της ταμειακής σας. Η επιχείρησή μας αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπό της εταιρίας προγραμμάτων «Singular Logic» στο Ηράκλειο και των εταιριών προμήθειας ταμειακών συστημάτων Data-TEC,  ICROMEDIA, TRIAS, TECHNORAN και SUBTOTAL. Επίσης από το 2006 έχει υπογράψει σύμβαση συνεργασίας με την εταιρία προμήθειας ηλεκτρονικών υπολογιστών και ΙΤ συστημάτων «INFO QUEST» για την αντιπροσώπευση τύπου franchise της αλυσίδας καταστημάτων λιανικής πώλησης και service H/Y, ΙΤ συστημάτων κινητής και σταθερής τηλεφωνίας U-SHOP, και την παροχή υπηρεσιών service προς αυτήν για συμβόλαια service πελατών της όπως τράπεζες δημόσιους οργανισμούς IKA, ΕΦΟΡΙΑ νομαρχίες και εταιρίες ιδιωτικού δικαίου ΟΠΑΠ, WIND κ.α.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ;

Διεύθυνση: Λεωφόρος 62 Μαρτύρων 20 Ηράκλειο Κρήτης

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
service@compuserv.gr
software@compuserv.gr

Τηλέφωνο: 2810 313737
http://www.compuserv.gr

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

Υποστήριξη από επαγγελματίες για επαγγελματίες. Υπεύθυνος, εξειδικευμένος και πιστοποιημένος τεχνικός ταμειακών μηχανών και εκτυπωτών.

Με παραπάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο τον υπολογιστών και των δικτύων βρίσκετε δίπλα σας για να εντοπίσει και να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύπτει στην επιχείρησης σας.

Λύση για κάθε επιχείρηση. Εγκατάσταση προγραμμάτων μηχανογράφησης με πλήρη υποστήριξη.